Super Tasting este o cină gastronomică în cinci acte, cu un “welcome drink” la deschidere, în care fiecare fel de mâncare este asociat cu un vin atent selecţionat, oferind o experienţă culinară completă.
Super Tasting #8 are loc joi, 19 iunie 2025, la Restaurant Krud din Iaşi, începând cu ora 19:00. Meniul conține cele mai reprezentative preparatele ale bucătăriei restaurantului, iar vinurile provin de la trei crame de top: Caii de la Letea, Domeniile Franco-Române, Crama Oprişor.
Meniul de degustare şi vinurile asociate
1. Welcome drink
» Spumant Băbească Neagră rozé 2024, Caii de la Letea
2. Crochete din creveţi, alioli cu avocado şi ceapă murată
» Arrogance alb sec 2022 BIO, Domeniile Franco-Române
3. Camembert copt cu trufe
» Rusalcă Albă 2024, Crama Oprişor
4. Lup de mare cu sos mediteranean, măsline, roşii cherry, busuioc, usturoi, anghinare şi arancini cu spanac
» Galeron Chardonnay baric 2022 BIO, Domeniile Franco-Române
5. Muşchi de vită (românesc) maturat, texturi de dovleac, muştar franţuzesc, sos de oase cu Lardo
» Premium Cabernet Sauvignon 2020, Crama Oprişor
6. Crostata cu ciocolată
» Epiphanie Fetească Neagră 2019, Caii de la Letea
Taxa de participare
250 lei / persoană (include meniul şi vinurile).
Rezervarea este obligatorie
Confirmați prezența și numărul de persoane la 0771 103 904. Locuri limitate!
Cine sunt organizatorii
Unvinpezi.ro a fost lansat în anul 2012 cu un concept unic pe piaţa de vinuri din România, acela de a vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de specialişti, o singură etichetă de vin pe zi, la cel mai bun preţ din online, în cantitate limitată. Anual, 16 experţi în vin testează peste 500 de etichete.
Paharnicul.ro este blogul personal al lui Răzvan Avram, jurnalist şi comunicator rafinat, cu o abordare relaxată, dar exigentă faţă de vin şi cultura din jurul lui. Răzvan este şi editor la BonChef.ro şi DrinkInsider.ro, implicat constant în proiecte care promovează gustul autentic, fără artificii.