Super Tasting @ Restaurant Decebal Bacău, 16 octombrie 2025

Super Tasting este o cină gastronomică în 6 acte, la care fiecare fel de mâncare este asociat cu un vin atent selecţionat, oferind o experienţă culinară completă.

Super Tasting #13 are loc joi, 16 octombrie 2025, la Restaurant Decebal din Bacău, începând cu ora 18:00. Meniul conține cele mai reprezentative preparatele ale bucătăriei restaurantului, sub semnătura Chef Marian Zăncianu, iar vinurile provin de la trei crame de top: Caii de la Letea, Crama Oprişor şi Villa Vinèa.

Meniul de degustare și vinurile asociate

1. Tarteletă cu pate de foie gras şi pere
» Cuvée Celést Spumant Brut 2019, Villa Vinèa

2. Chiftele din Black Angus cu mentă şi anason, mini tacos cu pulpă de curcan confiata, avocado în tapioca
» Jiana rosé 2024, Crama Oprișor

3. File de lup de mare şi sturion în crustă de alge marine, cu piure de broccoli, orez în malai ars şi sos remoulade
» Aligoté 2024 Volumul 2, Caii de la Letea

4. Piept de raţă, cu cartof dulce copt, chips de păstârnac şi sos de mandarine
» Epiphanie Fetească Neagră 2019, Caii de la Letea

5. Muşchi de vită Wellington, cu piure cu trufe, broccolini şi sos demi-glace
» Premium Cabernet Sauvignon 2020, Crama Oprișor

6. Tartă de măr cu mousse de ciocolată albă şi brânză de burduf
» Selection Contessa 2021, Villa Vinèa

Taxa de participare

250 lei / persoană (include meniul şi vinurile).

Rezervarea este obligatorie

Confirmați prezența și numărul de persoane la 0775 638 197 sau 0745 657 878 (Marian Zăncianu). Locuri limitate!

Cine sunt organizatorii

Unvinpezi.ro a fost lansat în anul 2012 cu un concept unic pe piaţa de vinuri din România, acela de a vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de specialişti, o singură etichetă de vin pe zi, la cel mai bun preţ din online, în cantitate limitată. Anual, 16 experţi în vin testează peste 500 de etichete.

Paharnicul.ro este blogul personal al lui Răzvan Avram, jurnalist şi comunicator rafinat, cu o abordare relaxată, dar exigentă faţă de vin şi cultura din jurul lui. Răzvan este şi editor la BonChef.ro şi DrinkInsider.ro, implicat constant în proiecte care promovează gustul autentic, fără artificii.

Drink Insider

Articol selectat şi publicat de către redacţie (office@drinkinsider.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *