Site icon DrinkInsider

Super Tasting @ Restaurant Panoramic Iaşi, 18 septembrie 2025

Super Tasting este o cină gastronomică în 5 acte, cu un “welcome drink” la deschidere, la care fiecare fel de mâncare este asociat cu un vin atent selecţionat, oferind o experienţă culinară completă.

Super Tasting #12 are loc joi, 18 septembrie 2025, la Restaurant Panoramic din Iaşi, începând cu ora 19:00. Meniul conține cele mai reprezentative preparatele ale bucătăriei restaurantului, sub semnătura Chef Paul Corban, iar vinurile provin de la trei crame de top: Casa Rotărescu, Domeniile Franco-Române, Crama Oprişor.

Meniul de degustare şi vinurile asociate

1. Welcome drink
» Val Vârtej alb 2024, Casa Rotărescu

2. Carpaccio de vită cu salată de microplante, fulgi de parmezan, perle de oţet balsamic şi trufe proaspete
» Val Vârtej rozé 2024, Casa Rotărescu

3. Caracatiţă caramelizată cu miso, servită cu piure de edamame şi lămâie coaptă
» Pupăza Chardonnay 2024 BIO, Domeniile Franco-Române

4. File de halibut, gnocchi de dovleac, sos de creveţi, perle de lămâie
» Rusalcă Albă 2024, Crama Oprişor

5. Raţă umplută cu foie gras, piure de cartof dulce, sos de vişine
» Premium Fetească Neagră 2020, Crama Oprişor

6. Mousse de ciocolata albă şi brânză de capră, sos de lapte de cocos
» Vox Dei Tămâioasă Românească dulce 2022, Domeniile Franco-Române

Taxa de participare

295 lei / persoană (include meniul şi vinurile).

Rezervarea este obligatorie

Confirmați prezența și numărul de persoane la 0733 580 155 (Dorin Bîrgăoanu), 0736 657 562 (Răzvan Stolnicu) sau 0722 527 822 (Mihaela Haidău). Locuri limitate!

Cine sunt organizatorii

Unvinpezi.ro a fost lansat în anul 2012 cu un concept unic pe piaţa de vinuri din România, acela de a vinde doar vinuri premium atent selectate de o echipă de specialişti, o singură etichetă de vin pe zi, la cel mai bun preţ din online, în cantitate limitată. Anual, 16 experţi în vin testează peste 500 de etichete.

Paharnicul.ro este blogul personal al lui Răzvan Avram, jurnalist şi comunicator rafinat, cu o abordare relaxată, dar exigentă faţă de vin şi cultura din jurul lui. Răzvan este şi editor la BonChef.ro şi DrinkInsider.ro, implicat constant în proiecte care promovează gustul autentic, fără artificii.

Fotografii de la eveniment

Exit mobile version